Oct 23, 2018 Last Updated 12:38 AM, Oct 23, 2018

Kunjungan Unversity of Technology Sarawak (UCTS) Malaysia ke Unisba

Published in Berita

KOMINPRO - Assoc. Prof. Dr. Ramli Rashidi, Director, Centre of Education and Professional Development Unversity of Technology Sarawak (UCTS) Malaysia, Assoc. Prof Dr. Azlan Ali, Head of Accounting Program, School of Buisness Management UCTS, dan Farhan Soetrisno, Deputy Director of Centre of Education and Professional Development UCTS berkunjung ke Unisba untuk memperluas aktivitas kerja sama antara UCTS dengan Unisba terkait program student exchange, dan visiting lectural. UCTS melakukan penjajakan dengan Fakultas Ekonomi Unisba untuk mentransfer beberapa mata kuliah yang relevan dalam program student exchange. Pejabat UCTS ini diterima Wakil Rektor (Warek) I Unisba, Ir. A. Harits Nu’man, M.T., Ph.D,  beserta jajarannya di ruang Rektorat, Jalan Tamansari 20 Bandung, Rabu (26/9)